Welkom op onze website

Het begon in 1999 toen we onze eerste Berner Sennen hond kochten, Floor genaamd. Sindsdien zijn we besmet geraakt met het ‘Berner Sennen virus’ vanwege de karaktereigenschappen van dit ras. Het karakter wat deze honden hebben is gewoon geweldig, voor zijn baasje, voor vreemden maar zeker ook voor kinderen. Toch is het eigen terrein voor een Berner Sennen hond heilig en zal dit, indien nodig, verdedigen.

Alles begon puur uit liefhebberij. In de loop der jaren hebben wij ons meer en meer verdiept in het ras en ben ik, Hilde, om nog meer kennis op te doen de cursus KK1 gaan volgen. Op 28 mei 2009 hebben wij onze droom kunnen verwezenlijken, een kennel opstarten. Wij vinden het ontzettend leuk dat we zo nu en dan een nestje pups mogen voort brengen. Maar dit gebeurt wel met de grootste zorg, aandacht en liefde voor het ras.

Hetzelfde verwachten wij dan ook van de nieuwe toekomstige pup eigenaars. Wij willen dus ook altijd eerst kennismaken voordat er een pup zal worden geplaatst. Als u serieus geïnteresseerd bent, mag u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u met alle liefde informatie kunnen geven over de ouder dieren, en over het ras.

Wij zijn familie Siemensma en wonen in Montfort. In Montfort wordt onze straat 'Inne Zantj' genoemd, en daar komt dan ook onze kennelnaam vandaan. Wij zijn al meer dan 10 jaar bekend met Berner Sennen, een geweldig ras.

Nu wij de gelegenheid hebben om onze hobby uit te breiden zijn we een erkende kennel gestart, zoals u kunt zien 'Berner Sennen kennel Inne Zantj' genaamd.

Wij fokken uitsluitend met HD en ED verantwoorde ouders. Karakter en gezondheid staan bij ons boven aan.

Aangezien er binnenkort aangescherpte eisen worden gesteld aan kennelhouders heb ik, Hilde, de cursus KK1 gevolgd.

 

Wij zijn ook te vinden op Facebook!

Like onze Pagina op Facebook!
facebook logo2

Contact

Als u serieus geïnteresseerd bent, mag u altijd contact met ons opnemen.
Dit is mogelijk op onderstaande manieren:

Kennel (bezoek alleen op afspraak)
Zandstraat 25 6065 AD Montfort

+31 (0)475 542 601

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.